Image

TÅLIGA SKYDD FÖR TUFFA PROJEKT – Gillar du att smutsa ned händerna, men inte dina sår? Ett nytt plåster som är både tåligt, vattentätt och riktigt bekvämt. Extra starkt skydd för även de tuffaste hemmafixarsituationerna.

4 min. läsning
Visa mer

När det gäller att ta i ...

Äntligen skulle James Bunton (36) sätta igång med kojan i trädgården för pojkarna. Han hade redan köpt plankor. Nu var det bara han mot tiden: Han hade två veckodagar på sig att slutföra projektet i tid till sin äldste sons födelsedag.

Image
© Hansaplast
Image
© Hansaplast

 

En lördag satte James Bunton igång: Kapa, hamra, borra. Det var kul. Det började regna. Det spelade ingen roll. Men plötsligt ... gick en av de långa spikarna in i hans vänstra tumme och han var rädd för att han skulle bli tvungen att sluta. Såret blödde och gjorde riktigt ont.

 

TUFFA JOBB NYTT BRA

PLÅSTER James Bunton visste: Man behöver inte bara rätt verktyg för att jobbet ska gå smidigt – man behöver rätt plåster också. Därför testade han Hansaplast EXTRA TOUGH WATERPROOF. Och ja, det skyddade inte bara hans sår och gjorde att han kunde fortsätta. Det satt kvar hela dagen. Till och med när han tvättade sina smutsiga händer senare. Han hade fått massor gjort och hade inte ens tänkt på att han haft ett plåster på sig. Överraskningen till sonens födelsedag blev klar trots allt.

Vad Är Speciellt Med Hansaplast Extra Robust Waterproof?

Image
© Hansaplast

1. Det är det första
textilplåstret
som är vattentätt

Jobba i trädgården eller tvätta bilen? Inga problem. Tack vare det innovativa Hi-DRY TEX-materialet som andas gör EXTRA TOUGH WATERPROOF att du kan jobba vidare och till och med komma i kontakt med vatten utan att plåstret lossnar. Och tack vare Hi-DRY Tex-tekniken (läs mer om den här) har plåstret ett särskilt membranskikt som gör det vattentätt samtidigt som det kan andas.

Image
© Hansaplast

2. Det här plåstret
sitter verkligen fast!

Har du blivit irriterad på sladdriga plåster som lossnar för lätt? Det vill du inte behöva oroa dig över när du jobbar med händerna. Det starka limmet på Hansaplast EXTRA TOUGH WATERPROOF gör att plåstret sitter på plats, där du vill ha det, så länge du behöver det. Oavsett om du bygger ett trädgårdsskjul eller tvättar bilen – du kan fortsätta med det du håller på med.

Image
© Hansaplast

3. EXTRA TOUGH
WATERPROOF är tåligt,
men flexibelt

EXTRA TOUGH WATERPROOF är tillverkat av flera skyddande skikt (hier Verlinkung zum Querschnitt/technology layer): Det består av en bekväm sårdyna, ett membranskikt och ett impregnerat textilskikt. De gör att plåstret kan andas samtidigt som det är vattentätt. Och inte nog med det: det extra tåliga och kraftiga textilmaterialet ger inte bara ökat skydd utan känns även följsamt och bekvämt.

Den Unika Hi-dry Tex-tekniken: så Här Fungerar Det

Nu vet du vad plåstret gör.
Bakom allt detta finns den nya tekniken Hi-DRY TEX.

Image

Hansaplast har utvecklat denna teknik med tre skikt för förbättrat sårskydd och för de krav som ställs i vardagen och när du håller på med projekt hemma. Hi-DRY TEX-tekniken gör plåstret vattentätt samtidigt som det andas och sitter ordentligt fast. Tack vare den integrerade impregnerade, kraftiga textilen och ett vattentätt membran som andas. Det flexibla materialet garanterar inte bara maximal komfort för dig, utan skyddar dig även såret mot fukt och vatten.

Det praktiska plåstret EXTRA TOUGH WATERPROOF för hemmafixare skyddar såren optimalt och sitter ordentligt fast. Det

- är vattentätt: du kan fortsätta arbeta kring vatten
- är tåligt: det lossnar inte så lätt
- andas: vilket gör det bekvämare för dig
- är flexibelt: uppfyller dina behov i vardagen

och har en stor, extra absorberande sårdyna för optimal täckning. Välj mellan långt förband, sorterade former (exempelvis de praktiska fingerremsorna som sitter särskilt bra på fingrarna) eller vanliga remsor.

Hansaplast Extra Tough Waterproof

Det Här Plåstret Håller Verkligen Vad Det Lovar!

Så här tycker andra hemmafixare om plåsterinnovationen

"Det här plåstret sitter fast till och med när du håller i en hammare: Det extra tåliga textilmaterialet och det starka limmet på Hansaplast EXTRA TOUGH WATERPROOF är gjorda för de tuffaste uppgifterna. Det övertygade mig!" Roger Dalton, 43

"Det är inte ens några problem om du blöter ned detta riktigt tåliga plåster. Detta är faktiskt det första textilplåster jag använt som är vattentätt. Det gjorde verkligen sitt när jag tvättade bilen häromdagen.” John Debenham, 37

"Vissa av mina projekt kräver maximal precision, så det sista jag behöver är ett plåster som minskar fingrets rörelseförmåga. Hansaplast EXTRA TOUGH WATERPROOF är elastiskt och medger maximal flexibilitet.” Ashley Coleman, 42

Besök alltid en läkare om såret är djupt, blöder eller visar tecken på infektion som rodnad, svullnad eller värme.
Sök alltid medicinsk hjälp om du inte kan rengöra såret ordentligt.
Om du har diabetes är det särskilt viktigt att sköta sår på rätt sätt. Diskutera alltid eventuella frågor med din läkare och/eller fotvårdsspecialist, även när det gäller vård av småsår och hudsprickor – särskilt på fötterna.
 
Observera att inga av de ovanstående tipsen eller rekommendationerna ersätter medicinsk rådgivning. Läs användningsanvisningarna på produktförpackningarna noga. Viktigt: Kontakta sjukvårdspersonal om du är osäker på hur du ska ta hand om ett sår på rätt sätt.
 
Informationen på denna webbplats ska inte användas för att ställa diagnoser eller behandla hälsoproblem eller sjukdomar. Den ersätter inte professionell vård eller rådgivning. Om du har eller misstänker att du har ett hälsoproblem ska du kontakta läkare. Bortse aldrig från professionell medicinsk rådgivning och vänta inte med att söka hjälp på grund av något som du har läst på den här webbplatsen.

Om du vill ha mer information om Hansaplasts produkter kontaktar du oss via e-post på consumerservice.se@beiersdorf.com. Läs användningsanvisningarna på produktförpackningarna noga.

Relaterade artiklar

Relaterade produkter