Välkommen till Hansaplasts onlinevärld – ett av världens mest betrodda varumärken när det gäller sårvård som erbjuder dig smarta produkter, lösningar och innovationer. Hos Hansaplast vill vi att du ska njuta av ditt aktiva vardagsliv utan att behöva oroa dig för små besvär.
Ta reda på hur du ska hantera en blåsa på foten eller ett litet sår, en stukad fotled eller ryggvärk. I våra avsnitt med DIREKTHJÄLP hittar du snabba och tillförlitliga svar och några särskilda experttips. På webbplatsen kan du läsa mer om sårvård, fotvård och hur du håller dig frisk medan du sportar och håller på med andra aktiviteter i avsnittet MAGASIN. Klicka vidare och hitta inspiration som hjälper dig att klara det hektiska vardagslivet.

Hjälper dig med små besvär

Livet är inte alltid enkelt men vårt mål är att hjälpa dig att hålla igång, oavsett vad som händer: Hansaplast har rätt behandling för nästan alla små besvär. Du kommer att bli förvånad över vad vi har utvecklat för att göra ditt liv lättare: Läs mer om hur du undviker eller reducerar ärrbildning, hur produkterna i serien Hansaplast Foot Expert kan hjälpa dig att bli av med förhårdnader, hur skavsårsplåster hjälper dig att gå vidare... Klicka vidare och upptäck många andra spännande innovationer som hjälper din hud, dina fötter eller dina leder att förbli friska.

Överst på sidan
Produkter

Hansaplast – erfarenhet och kompetens

Vad är Hansaplast?

Vi är Beiersdorfs sjukvårdsmärke, ett av världens ledande hudvårdsföretag med säte i Hamburg, Tyskland. Hansaplast har nått långt sedan det första Beiersdorf-plåstret, som vi utvecklade 1882, då Paul Beiersdorf tog patent på det första plåstret. Början på en kontinuerlig framgångsberättelse, driven av utveckling, kvalitet och innovation.
Vi har ägnat oss åt
sårläkning och hudvård
i mer än hundra år
I mer än 125 år har Beiersdorf samlat erfarenheter och kompetens när det gäller sårvård. På senare tid har vi även börjat ägna oss åt aktivitetsstöd och behandling av muskelsmärta och vi strävar alltid efter att förbättra sårläkningen och sårvården.
Beiersdorf HQ in Hamburg – Hansaplasts hem
Härifrån kommer våra idéer: Vårt forsknings- och utvecklingscenter, som också finns i Hamburg.
Överst på sidan

Kvalitet som norm

Idag är Hansaplast ett av de mest betrodda plåstermärkena i Europa, grundat 1922. Sedan dess har Hansaplasts produkter varit kända internationellt för sin ledande kvalitet. Över 200 testade produkter och innovationer säljs i länder från Tyskland till Chile, från Storbritannien till Australien under varumärkesnamnen Hansaplast, Elastoplast och Curitas. I tillägg till plåster och sårförband omfattar produktutbudet även välbeprövade och innovativa produkter som erbjuder lösningar för fotproblem, idrottsskador, smärta och stukningar.
Ett världsledande varumärke som hela familjen kan lita på eftersom det erbjuder dig moderna kvalitetslösningar för vardagslivets behov och små besvär.


Överst på sidan

Ett varumärke som du kan lita på

Innovation och tradition i förening

Hur har vi gått från ett lite plåster till allt detta? Innovation och forskning har alltid stått i centrum för Hansaplasts verksamhet och vi kombinerar tradition med den senaste vetenskapliga utvecklingen: Det vetenskapliga och kosmetiska kunnande vi har ackumulerat hos Beiersdorf under mer än 125 år av hudvård, sårvård och tejp återfinns i alla Hansaplast-plåster som vi utvecklar. Detta kan våra kunder lita på och dra nytta av varje dag.
Detta strävar i efter:
INNOVATION och FRAMGÅNG
Kontinuerlig forskning och användning av den senaste tekniken garanterar produkter av högsta standard som uppfyller krävande kunders behov av individuell vård. Vi strävar efter innovation och framgång i allt vi gör och vårt mål är att alltid uppfylla kundernas behov.
Konstant på jakt efter innovationer: Vårt forskningsteam jobbar hårt i Hamburg
Fast Healing-plåster granskas på nära håll
Överst på sidan

Vår historia

Historiska grunder hos ett modernt företag:
Upptäck de avgörande ögonblicken och milstolparna i Beiersdorfs sjukvårdshistorik som stäcker sig över 125 år tillbaka.Denna webbplats är utformad för att ge allmän information och den ersätter under inga omständigheter läkares eller annan sjukvårdspersonals råd. Kontakta en läkare eller specialist för sådana råd. Beiersdorf AG tar inget ansvar för åtgärder som vidtas baserat på den information som finns på denna webbplats.
Överst på sidan