Image

Ge fötterna en härlig känsla – Sköna, friska fötter året runt – upptäck vad Hansaplast Foot Expert kan hjälpa dig med!

2 min. läsning
Visa mer

Vacker från topp till tå

Du vet vad man brukar säga. Så hur kommer det sig att fötterna får så mycket mindre uppmärksamhet än håret och ansiktet när det gäller omvårdnad och dagliga skönhetsrutiner? Tyvärr är det ofta så att vi inte bryr oss om fötterna förrän de redan gör ont eller vi inte gillar hur de ser ut.

Tänk så här: Det är våra fötter som bär oss, som vi står på, som vi springer med, hoppar med, tränar med... Det sägs att vi går cirka 160 000 kilometer under vår livstid. Så tycker du inte att fötterna förtjänar lite bättre omvårdnad?

Vi hjälper dina fötter att se och känna sitt bästa

Image

Ta en titt på våra artiklar om fötter med jämna mellanrum!

Här hittar du råd och värdefull information om ur du håller fötterna vackra och friska. Från enkla huskurer till expertråd och akuttips för fötter som ska traska runt hela dagen i en storstad.

Snygga fötter
måste inte ta lång tid

Oavsett om det handlar om smidigt förpackade skoskavsplåster för handväskan eller en fotantiperspirant med 48 timmars skydd - Hansaplast Foot Expert hjälper dig att hitta rätt produkt, så att du slipper oroa dig över dina fötter. Du vill väl inte behöva oroa dig för något så grundläggande som dina fötter, eller hur?

Varför ska man vårda fötterna?

 

Fotvård är så mycket mer än bara en snygg färg på tånaglarna. Tänk bara på alla de påfrestningar som huden på fötterna utsätts för när du går, springer och tränar – varje dag!

Börja ta hand om dina fötter – de kommer att tacka dig!

Image

Kanske har du fått obehagliga liktornar eller skoskav av nya skor eller skor med dålig passform? Eller så har du glömt att smörja in fötterna och fått förhårdnader eller andra besvär som du varken har tid eller lust att åtgärda. Men om du sköter dina fötter och använder en eller två smarta produkter regelbundet har du kommit en bra bit på väg.

Det är faktiskt väldigt enkelt: Smörj in fötterna, skydda dem och ta hand om dem, så håller de sig friska och vackra längre. Vi hjälper dig gärna.

Vi är experter

Intervju med dr Maike Kuhlmann

Image
Dr. Maike Kuhlmann, forskning och utveckling, Beiersdorf AG

Vi har talat om Hansaplasts Foot Expert-serie med vår medicinske expert dr Maike Kuhlmann som arbetar med forskning och utveckling på Beiersdorf AG. Nedan kan läsa vår intervju.

Vad är det som gör Hansaplast till fotexperter?

Den kunskap som finns på Beiersdorf om medicinsk hudvård och sårläkning är oerhört omfattande. Med den här erfarenheten är det bara naturligt att använda den för att ta fram en fotvårdsserie i allra högsta klass.

Exakt vad innebär detta för mig som konsument?

Att det ligger 125 års erfarenhet av skönhet och hudvård OCH kunskap om plåster och sårvård bakom varje Hansaplast Footcare Expert-produkt! Beiersdorf har legat i framkant när det gäller forskning i många år och presenterar kontinuerligt nya innovationer. Ibland kan en teknik som vi utvecklade för ett område plötsligt dyka upp någon helt annanstans: Vi utvecklade till exempel det första vattentåliga plåstret, vilket nu våra användare av skavsårsplåster har stor nytta av.

Hur kommer ni på alla innovationer, till exempel en fotkräm som värmer fötterna?

Vi börjar med noggranna studier av kundernas behov, sedan agerar vi utifrån resultaten. Vad är den optimala lösningen? Det är det som är drivkraften bakom alla våra innovationer. Dessutom håller vi alltid koll på de senaste vetenskapliga rönen, den senaste utvecklingen och innovationer när det gäller sammansättningar och ingredienser, så att våra kunder ska bli de första som drar nytta av dem.

Hur gör ni för att garantera kvalitet och säkerhet hos era produkter?

Alla Hansaplast Footcare Expert-produkter håller en hög kvalitet och är högeffektiva tack vare patenterade tekniker. Produkterna är hudvänliga och dermatologiskt godkända. Hansaplast kontrollerar hela tiden produkterna och ser till att den höga kvaliteten upprätthålls.

Detta innebär naturligtvis att vi testar våra produkter konstant. Även efter att de har lanserats och finns att köpa i butikerna.

Kommer det flera produkter från Hansaplast Foot Expert?

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla nya och spännande produkter genom att, som jag sade tidigare, hela tiden studera kundernas behov. Så, håll ögonen öppna efter våra spännande innovationer!

Vill du veta mer?

Om du vill ha mer information om Hansaplasts produkter använder du kontaktformuläret.

Läs användningsanvisningarna på produktförpackningarna noga.

Relaterade artiklar

Relaterade produkter